Kategórie

Výrobcovia

Prehlásenie o ochrane osobných údajov

Chránime Vaše osobné údaje. Pri registrácií alebo vytváraní objednávky zadávate Vaše osobné údaje, najmä  meno, priezvisko, adresu pobytu (doručenia), telefónne číslo a mailovú adresu a ak nakupujete tovar na firmu, tak aj firemné údaje do nášho systému.

Tieto údaje sa ukladajú do zabezpečenej databáze na našom serveri a taktiež sú uložené v účtovnom programe. Tietoúdaje sú použité len na spracovanie a správne odoslanie objednávky a na potrebnú komunikáciu.

Vaše osobné údaje nesprístupňujeme, nezverejňujeme a ani ich neposkytujeme ich tretím osobám s výnimkou subjektov, potrebných pre riadne vybavenie a doručenie zásielky (napr. kuriérska spoločnosť). 


Pri spracovaní osobných údajov postupujem podľa zákona 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov 

Sme registrovaní v Úrade na ochranu osobných údajov pod registračným číslom 201414613

 

Zákony a predpisy: - zák. č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých predpisov 

Košík

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

Košík Pokladňa

25-26.7.2017 zatvorené

Nezabudnuteľný zážitok 

,,NEMUSÍŠ NIČ MENIŤ,PREŽITIE NIE JE POVINNÉ "

Pre širokú verejnosť ponúkame základný strelecký výcvik zaobchádzania so zbraňou v cene 39 Eur. Inštruktáž zahŕňa zoznámenie sa so základnými obrannými zbraňami,bezpečnosť pri zaobchádzaní a praktickú streľbu.Zbrojný preukaz nie je potrebný !

ZÁŽITKOVÁ STREĽBA:

Perkusná brokovnica:
-Parkúr 25 terčov ( hlinené holuby,vrhačka,strelnica ) cena 30 Eur s našou brokovnicou,10 Eur s vlastnou.

Perkusný baliček:
-Puška Sharps,brokovnica,klasická puška a pištoľ. Cena 39 Eur.

Kompletná príprava na zbrojný preukaz:
-Praktická časť,teória,materialy 200 Eur.


Pre viac info stačí zavolať alebo poslať mail. Po dohode sú možné aj iné balíčky alebo kombinácie.  

Copyright © 2008-2014 Merkuria.net