Kategórie

Výrobcovia

Prehlásenie o ochrane osobných údajov

Chránime Vaše osobné údaje. Pri registrácií alebo vytváraní objednávky zadávate Vaše osobné údaje, najmä  meno, priezvisko, adresu pobytu (doručenia), telefónne číslo a mailovú adresu a ak nakupujete tovar na firmu, tak aj firemné údaje do nášho systému.

Tieto údaje sa ukladajú do zabezpečenej databáze na našom serveri a taktiež sú uložené v účtovnom programe. Tietoúdaje sú použité len na spracovanie a správne odoslanie objednávky a na potrebnú komunikáciu.

Vaše osobné údaje nesprístupňujeme, nezverejňujeme a ani ich neposkytujeme ich tretím osobám s výnimkou subjektov, potrebných pre riadne vybavenie a doručenie zásielky (napr. kuriérska spoločnosť). 


Pri spracovaní osobných údajov postupujem podľa zákona 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov 

Sme registrovaní v Úrade na ochranu osobných údajov pod registračným číslom 201414613

 

Zákony a predpisy: - zák. č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých predpisov 

Košík

Žiadne produkty

0,00 € Poštovné
0,00 € Spolu

Košík Pokladňa

akcia november!

Pri kúpe akejkoľvek vzduchovky cez náš eshop, diabolky, terče grátis!  Pri kúpe PCP vzduchoviek Weihrauch navyše dostanete od nás puškohľad. Ponuka platná pre všetkých zákazníkov.

Nezabudnuteľný zážitok 

,,NEMUSÍŠ NIČ MENIŤ,PREŽITIE NIE JE POVINNÉ "

Pre širokú verejnosť ponúkame základný strelecký výcvik zaobchádzania so zbraňou v cene 39 Eur. Inštruktáž zahŕňa zoznámenie sa so základnými obrannými zbraňami,bezpečnosť pri zaobchádzaní a praktickú streľbu.Zbrojný preukaz nie je potrebný !

ZÁŽITKOVÁ STREĽBA:

Perkusná brokovnica:
-Parkúr 25 terčov ( hlinené holuby,vrhačka,strelnica ) cena 30 Eur s našou brokovnicou,10 Eur s vlastnou.

Perkusný baliček:
-Puška Sharps,brokovnica,klasická puška a pištoľ. Cena 49 Eur.

Kompletná príprava na zbrojný preukaz:
-Praktická časť,teória,materialy 200 Eur.


Pre viac info stačí zavolať alebo poslať mail. Po dohode sú možné aj iné balíčky alebo kombinácie.  

Copyright © 2008-2014 Merkuria.net